Artur Mas acompanya a Montse Mindan a la presentació de Junts per Roses

Artur Mas va desplaçar-se als estudis d'Empordà Televisió per a mostrar públicament el seu suport a la candidatura de Junts per Roses, encapçalada per Montse Mindan. Mas recordava com, quan era Conseller, havia vingut a Roses l'any 1996 donant el vistiplau a cobrir la Riera Ginjolers, una utopia per molts rosincs. Posteriorment, va dirigir-se a l'Hotel Risech, on l'alcaldessa, Montse Mindan, va presentar la nova marca «Junts per Roses» a l'assemblea local del PdeCat. 

Júlia Gil: 'La proximitat i el diàleg ha estat i seguirà sent el principal compromís d’aquest Ajuntament'

Júlia Gil, alcaldessa d'Avinyonet de Puigventós: "La proximitat i el diàleg ha estat i seguirà sent el principal compromís d’aquest Ajuntament".

Roses s'omple d'activitats per Nadal

Montse Mindan, alcaldessa de Roses, ens explica tot el que es farà al municipi aquestes pròximes festes. 

Miquel Gotanegra, president de l'ACOR: 'És molt important que les empreses de gent jove s'impliquin'

La campanya de Nadal del comerç de Roses s'inicia el dia 5 de desembre i les activitats s'allargaran durant totes les festes. El Mercat de Nadal tindrà lloc el 22 de desembre.

Mª Carme Barceló: 'He viscut el meu pas a l'ajuntament com una vocació de servei'

Entrevista en profunditat a Carme Barceló, alcaldessa de Vila-sacra.

Carles Corral, president de l’Associació altempordanesa de prevenció i ajuda de les malalties del cor - CORFI

En aquesta ocasió volem donar a conèixer i difondre la tasca de l’Associació altempordanesa de prevenció i ajuda de les malalties del cor CORFI, i amb aquest motiu, ens hem posat en contacte amb el seu president, el figuerenc Carles Corral.

Jordi Masquef: 'Vull fer la vida impossible als incívics i delinqüents'

El nou alcalde de Figueres pren el relleu de Marta Felip i n'assumeix el càrrec fins a les properes eleccions.  Masquef anuncia que:  "No penso renunciar al meu estil de fer les coses, a l'autocrítica que sigui necessària i a aportar idees pròpies des de l'alcaldia".

Pere Blanco: 'Cal treure el poble de la total inacció del govern actual'

L'actual portaveu del grup municipal Independentsdarnius-AM presentarà candidatura a les municipals 2019. Tot i que va guanyar les darreres eleccions, es va quedar fora de l'alcaldia degut al pacte entre Darnius pel Canvi (DpC-E), CiU i la CUP. 

Núria Escarpanter: 'Ens presentarem a les eleccions municipals com a JUNTS PER LLANÇÀ'

Després de tres anys apartada de la política municipal, Núria Escarpanter ha tornat.