Elvira Duch, presidenta de l'associació Els Xiprers

La Fira de la Poma de Relleno i de l'Horta de Vilabertran celebra, enguany, la seva 17a edició. Es tracta d'una fira totalment consolidada i amb gran afluència de públic.

Quin dia tindrà lloc la fira de la Poma de Relleno?

El 16 de setembre, però és la Fira de la poma de relleno i de l'horta, i també la Festa de Sant Ferriol . 

Què hi podrà trobar la gent que hi vagi?
A partir de les 10 del matí, a la fira de la poma trobaran una única parada central de venda de pomes de relleno a la Plaça d'Hortolans. Aquesta parada tindrà també una part dedicada a les fruites i verdures de Vilabertran. Pels carrers del poble també hi haurà parades d'artesania, embotit, alimentació i oficis artesanals. A les 12 farem l'Ofici Solemne de Sant Ferriol. A més, al migdia organitzem un dinar gastronòmic amb productes de l'Empordà al Centre Cívic. A la 1 del migdia també hi haurà sardanes amb la Cobla els Rossinyolets i a la tarda l'espectacle infantil "On és el pagès?" de JeepGasulla. Tot seguit, i per acabar, ball de tarda amb el grup Sona Bé. 

Qui organitza la fira?
L' Associació els Xiprers de Vilabertran . Som una associació sense ànim de lucre destinada únicament a organitzar aquesta fira, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar