Campionat Espanya Slalom 2018 del GEN Roses

Aquest cap de setmana de l'1 al 3 de Juny s'ha celebrat al GEN Roses i platja de Santa Margarita el Campionat d'Espanya de Windsurf Slalom 2018.

Aquest any, hem tingut un bon inici de competició gràcies al vent de Sud que entrava a poca estona de l'hora de sortida prevista. El primer dia els competidors van poder completar els 6 heats, més les 3 proves classificatòries C, A i B. Després d'aquest primer quadre, les condicions meteorològiques ens van fer dubtar de si podríem continuar o no amb la regata. Malauradament, vam haver d'ajornar-la fins al dia següent ja que el vent va anar desapareixent i no hi havia suficient pressió per poder continuar amb la prova d'Slalom.

Al segon dia de l'esdeveniment, vam començar amb bon peu ja que malgrat que al principi no disposàvem de vent, la meteorologia va fer un gir a favor nostre i va tornar a entrar vent de Sud d'entre 10 a 13 nusos acompanyat de ratxes que ajudaven a que hi hagués una bona pressió per competir.

Aquest temporal va aguantar fins a poder realitzar un quadre i mig. A meitat del segon quadre, la pressió va començar a disminuir fins al nivell de no poder planejar. Així doncs, després d'haver d'apujar la bandera d'aplaçament entre dues o tres vegades, fent nul·les les sortides degut a les males condicions meteorològiques, el comitè va decidir aturar les proves fins al dia següent.

Després del llarg dia de competició, vam acabar el dia amb una fantàstic barbacoa a les instal·lacions del GEN Roses, on vam fer un sorteig per a tots els competidors dels obsequis dels patrocinadors de l'esdeveniment: Simmer, Dolphinback, La Pabordessa, Kyrocream, Sikim, Sailboard i SurfaVela.

El tercer i últim dia de regata, el temps no va acompanyar en cap sentit ja que ens acompanyaven núvols, el vent no va pujar i a més a més va acabar posant-se a ploure. A l'inici del matí, el comitè va decidir esperar a terra per si millorava la meteorologia, però veient que apareixien precipitacions, es va decidir donar per finalitzada la competició i passar a fer l'entrega de premis al tots els competidors.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar