El Club Handbol Empordà recapta 700 € per a la lluita contra el càncer

Diumenge 30 de setembre, el Club Handbol Empordà va organitzar la tercera edició de la Trobada d’Handbol Contra el Càncer, una jornada solidària adreçada a recaptar fons per a la Fundació Roses Contra el Càncer, tot promovent la pràctica de l’esport i una vida saludable com a vies de prevenció contra la malaltia.

Un total de 175 persones, entre jugadors i voluntaris, es van unir a aquesta jornada esportiva i solidària. Al llarg del matí, les quatre pistes del Pavelló Municipal de Roses acolliren de manera simultània els partits dels 12 equips (entre categoria benjamins i alevins), dels sis clubs gironins participants: Handbol Montgrí, Handbol Garbí de Palafrugell, GEIEG, Handbol Fornells, Handbol Bordils i l’organitzador, el Club Handbol Empordà.

En finalitzar la jornada, la recaptació recollida gràcies al servei de bar que el club habilità al Pavelló, va ser de 700 €, lliurats íntegrament a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Aquesta és la tercera edició en què s’organitza l’activitat des de l’àrea de responsabilitat social del Club Handbol Empordà, la qual té encarregada la tasca de promoció d’accions solidàries i de conscienciació entre la ciutadania. La jornada d’ahir diumenge, acomplí aquest objectiu des d’una doble vessant. D’una part, amb la donació a la Fundació de tots els ingressos recollits i, de l’altra, fomentant la pràctica de l’esport com una de les millors vies (juntament amb una bona alimentació), per prevenir el càncer i créixer en un entorn social saludable.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar