Jornada 6 CB Escolàpies

Jornada festiva degut a la Presentació de la temporada del Club i Escola de Bàsquet, amb més de 200 jugadors i una afluència total d'unes 400 persones entre jugadors, públic, autoritats i premsa.

En termes esportius, el Sènior Masculí guanya el vigent campió de la Lliga en un partit on els vermells es van sobreposar a les dificultats i van imposar el seu joc en tot moment, i on gràcies a la defensa i al control del rebot defensiu els vermells s'enduen una victòria molt important en aquest primer partit de la segona fase.

El Sènior Femení perd després de remuntar en un partit on les vermelles, tot i sortir molt bé, cometen errors en defensa que les condemnen.

El Sots-25 Masculí perd en el seu desplaçament en un matx on els vermells no han deixat de competir en cap moment.

El Júnior Masculí A perd en un matx molt igualat on els vermells no han pogut acabar de culminar el partit per endur-se la victòria.

El Júnior Masculí B perd també a casa en un matx on els errors i precipitacions en atac han sigut clau.

El Júnior Femení guanya en un un bon partit per part de les vermelles on el bon fer tant en atac com en defensa han sentenciat.

El Cadet Masculí perd en un partit molt disputat on els vermells han acusat la falta d'efectius.

El Cadet Femení guanya gràcies a la bona pausa a l'hora d'atacar i a una més que notable defensa.

El Cadet Femení-UE Cadaqués perd en un partit de menys a més on les vermelles tot i començar molt desconcentrades, es van refent a base que madura el partit i competeixen durant tota la segona part, però amb una diferència al marcador que no podien reduir.

El PreInfantil Masculí perd en el seu desplaçament després d'un mal inici que hipoteca els vermells.

El Mini Masculí 2007 perd degut als pocs efectius davant d'un rival superior.

El Mini Masculí 2008 perd en un derbi d'infart on la competitivitat dels vermells fan que es sobreposin a les baixes, però on les precipitacions del tir exterior i alguna errada defensiva fan que no s'enduguessin el matx.

El Mini Femení 2007 perd tot i competir durant tot el partit contra un rival més físic.

El Mini Femení 2008/2007 perd el seu partit degut a dos mals parcials, tot i estar competit en tot moment.

El PreMini Masculí 2009/2010 guanya en el seu desplaçament en un bon joc coral dels vermells.

El PreMini Masculí 2011 perd el derbi contra un rival més fort i físic.

El PreMini Femení 2009/2010 també perd el derbi contra un rival més físic que ha sabut castigar els errors de les vermelles.

Per últim, el PreMini Femení 2011 perd el derbi contra el Vilafant en un matx molt esportiu però on les taronges eren físicament superiors.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar