Manel Casanovas presenta l’exposició 'Visions personals de 180º' a Ca l’Anita

El proper dissabte 22 de desembre, la sala d’exposicions de Ca l’Anita de Roses inaugurarà l’exposició "Visions personals de 180º", del fotògraf rosinc Manel Casanovas. La mostra, que romandrà oberta fins al 20 de gener, s’emmarca en el cicle "Mirades Pròpies" que l’Ajuntament de Roses dedica als artistes locals.

El Consell Comarcal distribuirà a les escoles uns jocs de cartes amb la història de quatre castells de l’Alt Empordà

Des de l’àrea d’Ensenyament i Cultura del Consell es distribuiran passat festes, a totes les escoles de la comarca, uns jocs de cartes amb la història de quatre castells de l’Alt Empordà que han estat editats per l’Associació d’Amics del Castell de Quermançó.

Més de 850 persones participen en les visites guiades als espais medievals, realitzades entre l’estiu i la tardor

Els consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà, amb el suport de l’associació Empordà Turisme i la Comissió Turística del Baix Empordà així com de diversos ajuntaments, varen programar des de començaments d’estiu i fins ara un total de 51 propostes de visites guiades als espais medievals de les dues comarques.

El Museu de l'Empordà organitza activitats per a tota la família durant aquest Nadal

Les sis propostes de tallers familiars s'han programat per al mes de desembre de 2018 i principis de gener de 2019.

El Pare Noel a Roses: la influència de la cultura americana a través del Pení

El Document del Mes que l’Arxiu Municipal de Roses presenta aquest desembre són dues fotografies escollides de la col·lecció de l’Abans de Roses, que acosten l’espectador a la realitat nadalenca de finals dels anys cinquanta i principis del seixanta.

37è Pessebre Vivent de Peralada

En apropar-se el Nadal, arriba una de les activitats amb més història i tradició de la vila, el Pessebre Vivent de Peralada, que enguany arriba a la 37a edició.

La mezzosoprano Joyce DiDonato actuarà a la Schubertíada de Vilabertrán l’any vinent

La cita empordanesa ha avançat la programació de la seva setmana central, del 22 al 26 d’agost del 2019.

La figuerenca Aina Baig guanya el concurs públic per a la direcció dels equipaments  escènics de Figueres, i Pere Ferrera serà el nou tècnic de Cultura

Aina Baig és gestora cultural, graduada en Comunicació Cultural, i en Literatura i Llengües Modernes. l'Historiador Pere Ferrera ha guanyat el concurs públic per a la plaça de tècnic de Cultura.

I Seminari Internacional d’Arqueologia Marítima Medieval i Moderna a Roses

La Càtedra Roses d’Arqueologia i Patrimoni Arqueològic de la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Roses, amb la col·laboració de la Fundació AGBAR, organitza aquest divendres 14 de desembre, el I Seminari Internacional d’Arqueologia Marítima Medieval i Moderna sobre el tema: “Infraestructures portuàries d’època medieval i moderna a la Mediterrània occidental”.