Llançà acull amb èxit la tercera edició del Street Food Winter

El passat dissabte 3 de febrer es va fer a Llançà la tercera edició del Street Food Winter a l'Envelat de Les Esplanes.

Aquesta activitat, fruit de l'iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col·laboració de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà, va aglutinar més d'un miler de persones amb el principal objectiu d'oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local fora de la temporada alta turística.

La proposta tractava d'oferir de 17 tapes a càrrec de 11 establiments locals les quals anaven acompanyades dels vins de la DO Empordà amb la presència de 4 cellers i la cervesa La Mar d'Amunt. Cal destacar que enguany també es va donar cava a càrrec de Cava Rotxa.

L'acte es va dividir en dues parts, la primera de 19 a 23h amb l'oferta de tapes i degustacions de vi acompanyats de la música Jazz de Jazztons Trio i de les versions acústiques de B-Side The Covers i, la segona, on bars del municipi van oferir copes per acompanyar la sessió musical de "The Covers Band" amb èxits dels 80 i els 90 però també alguns del segle XXI.

La valoració que s'extreu ha estat molt positiva amb més de 2.500 tapes servides i gairebé 1.000 degustacions del vi i cava de la DO Empordà.

La propera edició serà el proper dissabte 16 de juny a la Gola, amb el Street Food Summer 2018.

Fotografies a REVISTA CRAE


Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar