Penúltim Tast & Tastets a mans de Mariano Gonzalvo de Lo Paller del Coc i el Xavier Sagristà del Castell Peralada Restaurant

Continua la edició d’aquest any del Tast i Tastets on es porta als comensals a fer un passeig pel territori català amb la fusió de diferents estils gastronòmics, aquest cop, amb la cuina pallaresa de Lleida.

Peralada.- Tast i Tastets de Casino Peralada continua amb la seva excel·lent programació de sopars maridatge. Una iniciativa que té com a objectiu transmetre la cultura i els valors de la cuina tradicional catalana amb maridatge específic de vins amb denominació d’origen. En el Tast i Tastets del Castell Peralada Restaurant d’aquest any es proposa que cada jornada vingui un cuiner representant cadascuna de les províncies catalanes i es prepari un menú a quatre mans que consta de quatre tapes, quatre plats principals, formatges i dos postres.

El pròxim Tast i Tastets que es farà serà el 28 de novembre. Aquesta jornada tractarà sobre la cuina pallaresa de Lleida i comptarà amb la presència del xef Mariano Gonzalvo, un cuiner amb una llarga trajectoria professional on es destaca la seva feina com a professor a l’Escola d’Hosteleria Hofmann. Des de 2004 va decicidir empendre una nova aventura obrint el seu propi restaurant: Lo Paller del Coc, situat a Surp, Pallars Subirà. Allí, transmet tot el que vol dir amb plats plens d’aromes i sabors que els aconsegueix amb aliments de primera qualitat, locals i ecològics. Qualitats imprescindibles per crear un menú deliciós conjuntament amb la cuina empordanesa del Xavier Sagristà.

La cuina de Xavier Sagristà és una evolució de segles de tradició culinària reinterpretada de manera creativa i basada en els exquisits productes del territori. Aquest cicle gastronòmic ofereix una programació de sopars maridatge temàtics. Cada una de les jornades culinàries se centrarà en cada una de les províncies catalanes i el menú serà confeccionat per Sagristà juntament amb el xef convidat i maridat per Gerez.

L’últim Tast i Tastets d’aquest any serà:

• 13/12/2018 | Tast i Tastets Cuina de Mar i Muntanya de Girona. Jordi Vallespir (La Pahissa del Mas Pou)

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar