La zona esportiva de Roses incorporarà una àrea de petanca amb 10 pistes

L’Ajuntament de Roses ha aprovat el projecte per a la creació d’una nova zona esportiva annexa a les pistes poliesportives i d’skate de la població, la qual incorporarà 10 pistes de petanca i una nova pista de bàsquet que permetrà la reconversió de l’existent fins ara en pista de patinatge. El conjunt de l’actuació permetrà incorporar 4.000 m2 de superfície per a la pràctica esportiva.

L'Ajuntament de Figueres signa un conveni de tres anys amb el Museu del Joguet en el marc del Pla Estratègic de Subvencions

L'aportació econòmica es concreta en 171.000 euros, un 46 % del pressupost del Museu.

Els sindicats alerten que la 'municipalització' de l'enllumenat i la jardineria de Figueres pot suposar acomiadaments

Els representants dels treballadors diuen que analitzaran la situació i que no descarten mobilitzacions.

Finalitzen els treballs per modernitzar el port pesquer de Roses amb una inversió de 680.000 euros

S'ha substituït el moll de ribera i s'han renovat els molls del magatzem dels pescadors i del pantalà de pesca.

Figueres serà seu de les jornades transfrontereres 'La pedra seca com a motor de desenvolupament econòmic i social'

Els propers 28 i 29 de setembre, ADRINOC i el Parc Natural Regional del Pirineu Català organit- zen a Figueres les jornades transfrontereres La pedra seca com a motor de desenvolupament econòmic i social.

El govern de Figueres porta al Ple de l'Ajuntament l'aprovació del nou contracte de servei de manteniment de l'enllumenat i els espais verds públics

Es proposa una modalitat de dos contractes de serveis durant cinc anys amb un cost total de 2.636.271,22 € anuals pel manteniment dels espais verds i de 1.447.219,01 € anuals per l’enllumenat públic.

L'Ajuntament de Figueres planifica les actuacions necessàries per posar al dia l’estadi Albert Gurt

El regidor d’Esports, Jordi Masquef, ha exposat aquest matí la planificació als presidents dels clubs usuaris de l’estadi. El cost total de les necessitats detectades s’eleva a 3,7M €.

Endesa millora el servei elèctric al municipi de Pedret i Marzà

S'ha renovat una línia de baixa tensió que dona subministrament a les cases dels afores del nucli urbà. Aquesta actuació forma part dels plans de millora de la infraestructura de la Companyia a la comarca.

Comença la instal·lació dels parquímetres de la zona verda d'aparcament per a residents a la Creu de la Mà

S’estan instal·lant 14 parquímetres, durant el mes d’agost es realitzaran els treballs de pintura, i el nou servei es podrà posar en funcionament el mes de setembre. Es crearan 653 noves places de zona verda per facilitar l’aparcament dels veïns amb un cost de 0,20 € al dia o 1€ a la setmana.