L’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries genera 2,52 euros al territori per cada euro invertit per part de l’Administració pública

Les dades provenen de l’ Estudi de l’impacte econòmic dels museus del Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciènci a i de la Tècnica de Catalunya , elaborat per ESADE - Grup de recerca en Gestió d’ Empreses Turístiques (GRUGET).

Borrassà tindrà gas natural al poble en un termini màxim de 2 anys

L'Ajuntament de Borrassà qualifica de molt bona notícia pel poble el projecte en el que s'hi treballava des de feia molt temps per poder-lo fer realitat.

Nou impuls al comerç local de Roses

A partir del proper mes de gener, l’Ajuntament de Roses comptarà amb una Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local encarregada d’estudiar les característiques i necessitats actuals del comerç rosinc, planificar campanyes i impulsar accions per a la dinamització d’aquest sector a la població.

Deu Ajuntaments de l’Alt Empordà rebran 136.854,95 euros de la Diputació

Per a instal·lacions solars fotovoltaiques en edificis i equipaments públics.

L'ACA posa a informació pública el projecte per a millorar el sanejament de Maçanet de Cabrenys, a l'Alt Empordà

Amb un pressupost de 3,8 milions d’euros, es preveu construir una nova planta depuradora per sanejar les aigües residuals del nucli de la Casanova.

La nova depuradora de Maçanet de la Selva doblarà la capacitat per sanejar les aigües residuals, amb una inversió de 5,3 MEUR

L’ACA ha posat a informació pública el projecte de la nova planta, que substituirà la que està actualment en servei.

Roses encendrà el Nadal aquest 5 de desembre amb una cantada de nadales popular

Aquest dimecres, 5 de desembre, tindrà lloc a Roses l'encesa de la il·luminació nadalenca instal·lada a nombrosos espais de la població.

Cinc administracions impulsen el projecte Bicitranscat, que promou la mobilitat sostenible transfronetera

Amb un pressupost de 4,6 milions d’euros està cofinançat per fons europeus.

L’Ajuntament de Figueres comença la pavimentació de la nova plaça de l’Escorxador i ultima els treballs per finalitzar les obres a la plaça Tarradellas

Està previst que els treballs de pavimentació i les obres de plaça Tarradellas finalitzin aquest Nadal.