La Seguretat Social obliga la Inspecció de Treball a repetir el procediment de sanció a la càrnia Terfrisa de Vilamalla

Afirma que dins de la documentació elaborada per l'organisme català no hi ha l'acta de liquidació i això impedeix sancionar l'empresa.

L'Ajuntament de Figueres ha impulsat la rehabilitació de 28 edificis  i 11 comerços del Centre Històric amb més de 500.000 € en subvencions

En el marc del Pla de Rehabilitació del Centre Històric s'han concedit 10 subvencions per a la rehabilitació de façanes per un import total de 130.000 €, 5 subvencions per instal·lació d'ascensors amb una dotació de 100.000 € i 13 subvencions per millora de cobertes i eficiència energètica dels edificis amb 175.000 €.

Figueres adjudicarà el servei de recollida de residus, deixalleria i neteja viària per 23,6 MEUR

L'Ajuntament preveu que l'UTE guanyadora del concurs, Romero Polo- Valoriza, comenci a gestionar les escombraries abans de finals d'any.

Montse Mindan exposa a Taiwan el model pesquer i les accions de protecció del medi marí a Roses

L’alcaldessa de Roses ha impartit aquest cap de setmana una ponència a Taiwan sobre les experiències dutes a terme a la població en matèria de sostenibilitat i protecció dels ecosistemes marins. L’acte s’ha emmarcat en el XIV Congrés Internacional de les Badies més Belles del Món, club al qual la Badia de Roses pertany des de l’any 2011, que té com a objectiu essencial la promoció del turisme amb una orientació de salvaguarda i de posada en valor del patrimoni de les badies membres.

Figueres acollirà la 12a Fira del Vehicle d’Ocasió del 5 al 7 d’octubre amb 16 expositors

Es celebrarà al Recinte Firal els dies 5, 6 i 7 d'octubre. L'horari de la fira és els tres dies de 10h a 20h.

L’Ajuntament de La Jonquera congela tots els impostos i taxes municipals per al 2019

Les persones que vulguin obrir un negoci al casc antic de la Jonquera gaudiran d’una bonificació del 95% a l’hora d’obtenir la llicència corresponent.

L’Ajuntament de Figueres inicia la recta final de les obres  dels carrers Jonquera i Peralada

Aquesta setmana s’ha començat la col·locació de la pedra del tram nord del carrer de la Jonquera fins a la plaça Isabel II, i el segon tram del carrer Peralada fins al carrer Rec Arnau.

Novè any consecutiu sense puja d’impostos ni taxes a Roses

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor d’Economia i Hisenda, Marc Danés, presenten aquest migdia la proposta d’Ordenances Fiscals per a l’exercici 2019, que aquest vespre (19.15 h), serà portada a votació en sessió plenària. Un any més, el novè consecutiu, aquestes ordenances venen marcades per la congelació de la totalitat de tributs, que es mantenen igual que en els darrers anys.

Nova convocatòria d’ajuts LEADER, fins a un 40% de subvenció per a la creació o millora d’activitats econòmiques

A partir del 18 de setembre fins el 17 d’octubre de 2018 es poden presentar sol∙licituds dins la quarta convocatòria d’ajuts Leader per a realitzar inversions per a la creació, ampliació i/o millora de negocis.