CANVIEM FIGUERES fa pública la nova executiva

CANVIEM FIGUERES neix amb la finalitat de constituir una Plataforma Ciutadana, democràticament escollida entre els nostres militants i simpatitzants, per a la formació d’una candidatura a les pròximes eleccions municipals.

Cs Figueres exigeix al govern 'valentia' per tornar a portar al ple l'aparcament del Far

El portaveu municipal anuncia que ho presentarà com a moció però entén que el govern hauria de presentar-ho com a dictamen.

Agnès Lladó

Més de 300 persones deixen petit l’Auditori Els Caputxins durant la presentació de Lladó com a alcaldable d’ERC a Figueres, un acte que ha comptat amb la participació del president de Parlament de Catalunya, Roger Torrent.

El PDeCAT tanca un pacte de govern amb els dos regidors no adscrits a Figueres

Els edils recuperen les competències que tenien abans del trencament i Manel Toro es converteix en primer tinent d'alcalde.

Cs Figueres vol crear el Shopping Festival Figueres al castell de Sant Ferran com a reclam comercial i turístic

La idea és que es faci a principis d'estiu perquè la ciutat es converteixi en el centre de referència comercial i cultural de la província i sigui un expositor de productes de l'Empordà i la DO.

Cs Figueres exigeix al nou alcalde un paquet de mesures urgents per 'treure Figueres d'aquest mal pas'

Entre aquestes es troba un pla integral de seguretat, mesures contra l'ocupació i els narcopisos, la creació de l'Agència de Comerç i un pla d'emergència social.

Chantal Olivé assumeix la presidència del Partit Demòcrata a Figueres

Dimarts, l’executiva local del Partit Demòcrata (PDECAT) es va reunir amb caràcter extraordinari per a realitzar una anàlisi dels darrers esdeveniments polítics municipals i procedir a l’elecció de Chantal Olivé com a nova presidenta local, després que Jordi Masquef anunciés la seva renúncia al càrrec per dedicar-se de forma exclusiva a l’alcaldia de Figueres.

Figueres aprova augmentar el sou de part de la plantilla municipal

L'interventora informava negativament de l'acord però el ple ha pactat encarregar un informe jurídic que "avali" l'increment previst.

Marta Felip ajorna el ple de renúncia a l'alcaldia de Figueres

L'alcaldessa va anunciar que ho portaria a la sessió ordinària de dijous però davant dels dubtes jurídics han decidit posposar-ho.