El dissenyador de referència mundial, Elio Berhanyer, gran protagonista de la 3a edició de GiModa

El dissenyador de moda espanyol , Elio Berhanyer, serà el gran protagonista de la tercera edició de la Setmana de la Moda de Girona, GiModa, que se celebrarà del 9 al 12 de juny. Els organitzadors de l’esdeveniment volen fer un reconeixement a la trajectòria d’aquest gran mestre i creador de 88 anys, un dels dissenyadors de moda més reconeguts d’Espanya i amb una gran projecció internacional i una de les grans figures de la moda que han inspirat i inspiren les noves generacions.

Elio Berhanyer compta entre les seves clientes personatges de la talla de l’actriu Ava Gardner, Vyd Charisse i la Reina Sofia i ha rebut nombrosos premis , entre els quals destaca la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts i el Premi Nacional de Moda. La Setmana de la Moda de Girona està organitzada per Agimod i l’Ajuntament de Girona i té la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de Girona.

La tercera edició de GiModa acull onze dissenyadors, alguns d’ells emergents i d’altre firmes consolidades, que presentaran les seves propostes: Yerse, Pototi, DNA, Bella Lola, Pau Esteve, WHO, Ilisa Goodman, Limbo , Nuria Serra , KM by Lange i Ingrid Munt. Les desfilades es duran a terme al Teatre Municipal de Girona i a partir d’avui ja es pot demanar a través del web www.gimoda.cat les invitacions gratuïtes per poder assistir-hi ja que l’aforament és limitat. La setmana de la Moda de Girona comptarà també amb un espai, GiModa Market, on els dissenyadors podran mostrar i vendre el seus productes als assistents. A més, a la plaça del Vi s’instal.larà una zona per les actuacions musicals i les activitats que s’han previst.

La desfilada inaugural de la tercera edició tindrà lloc el divendres 9 de juny a les 21h a la plaça del Vi de Girona i anirà a càrrec de Yerse.

“GiModa arriba a la tercera edició i amb la voluntat de ser un lloc de trobada dels protagonistes de la moda i de reflexió del moment que viu el sector”, segons ha destacat la presidenta d’Agimod, Sílvia Castelló. Per això com a novetat aquesta any la cita comptarà amb una jornada d’empresa dedicada a la moda sostenible i ètica.

Agimod i l’Ajuntament de Girona han presentat aquest dimarts els detalls de la tercera edició de la Setmana de la Moda de Girona en un espectacular i innovador acte que s’ha dut a terme al Pont de Pedra de Girona.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar